Wezenbergfit

Groepslessen in Antwerpen


Uniek aan Wezenbergfit in Antwerpen is het gevarieerde sportaanbod. In onze sportschool bieden we niet alleen groepslessen aan. Je kan namelijk ook  individueel sporten in onze grote fitnessruimte en krachtruimte. Ontdek functional training.

Blijf werken aan jouw gezondheid, wij geven jou telkens weer nieuwe prikkels en verschillende opbouwmethodes. Ontdek hieronder al onze groepslessen. Zien we jou snel? Voor vragen, bel gerust.


Bodyshape (Core-Pilates-Classic)

Een Bodyshape les in de fitness is de perfecte manier om jouw lichaam te trainen en vet te verbranden. Elke sessie pakt drie belangrijke delen van je lichaam aan - buik, benen en billen – en biedt de ideale combinatie tussen cardio- en krachtraining. Wil jij ook aan jouw conditie werken? Dan is een Bodyshape groeples in de fitness dé manier! In Wezenbergfit organiseren we deze lessen meermaals per week in een van onze moderne studio’s.

Boksen

Boksen een mannensport? Nee, hoor. Steeds meer vrouwen nemen deze sport op. Het is dan ook een full body workout waarbij je werkt op verschillende spiergroepen, en het is vooral heel leuk om te doen. Boksen is een High Intensity Interval training. Dit wil zeggen dat je tijdens een les zeer intensief sporten afwisselt met actieve rustperiodes. Daarnaast is boksen ook het ideale anti-stressmoment voor op het einde van de dag.

Club Power

Deze workout zorgt ervoor dat je jouw spierkracht versterkt en je uithoudingsvermogen uitbreidt. Daarnaast verbrand je zoveel mogelijk calorieën. De gevarieerde combinatie van oefeningen maakt van Club Power een activiteit waaruit je veel voldoening haalt. Twijfel daarom zeker niet om je in te schrijven voor een van de lessen Club Power bij ons in Antwerpen.

Cycling (Outdoor – Indoor)

Met onze cycling kan je in groepsverband echt in het zweet werken. Op het ritme van de muziek ga je samen met de instructeur tot het uiterste. Want we spreken hier over interval en weerstandstraining. Ben jij een fietser? Weet dat we meer lessen in de winter aanbieden zodat jij veilig kunt doortrainen.

Pilates

Bij pilates werk je aan je ‘core-stabiliteit’, ofwel je rompstabiliteit. Je traint dus de spieren rondom je rug, buik en bekken. De oefeningen zijn ideaal voor als je last hebt van rugklachten en ze zorgen voor een goede houding. Onze instructeurs zien erop toe dat jij de oefeningen goed uitvoert. Ontdek onze pilates in Antwerpen.

Rugschool

Deze groepsles bestaat uit een 2-uur durende oefenprogramma dat tot doel heeft om jouw rug te versterken, ze terug voldoende draagkracht te geven en te leren om jouw rug zo weinig mogelijk te belasten. Rugpijn is 1 van de belangrijkste klachten binnen de gezondheidzorg. Naar schatting zou ongeveer 80% van de volwassen bevolking ooit in zijn leven rugpijn doormaken.

Small Group Training

De small group training zorg voor afwisseling binnen jouw fitnessprogramma. Het is een circuittraining die ervoor zorgt dat alles spiergroepen worden aangesproken. Het wordt gegeven met veel variatie en de instructeur motiveert jouw om de training tot een goed einde te krijgen.

Trapeze Yoga

Trapeze yoga biedt de kans om unieke houdingen aan te nemen. Deze vorm van yoga biedt de unieke kans om de lenigheid van jouw lichaam uit te breiden en daarbij volledig tot rust te komen. Met ademhalingsoefeningen zorg je voor een mooie balans in geest en lichaam.

Zumba

Bij onze Zumba te Wbf kan je terecht om je heupen goed los te schudden en te bewegen op de beste Latin Beats. Wij dagen je uit om met ons vol te houden en plezier te maken op deze opzwepende muziek.

Yoga

Power yoga is er voor de sportieve yogi, want yoga is wel degelijk een sport. Power yoga is afgeleid van Asthanga yoga, maar heeft ook invloed van andere stijlen. De instructeur bepaalt de soort oefeningen. In elke les bieden we gevarieerde oefeningen aan, zodat je zeker alle spiergroepen traint. Geen enkele les is hetzelfde, zodat je spieren nooit helemaal kunnen wennen aan de opdrachten en je steeds weer bijleert. Power yoga bij ons in Antwerpen is dus jouw perfecte, intense uitdaging!

Reserveer jouw les

 

De groepslessenzalen kunnen ook gebruikt worden voor onze leden buiten de lessenrooster om. (vraag meer info aan het onthaal)

Login

Wachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
Accountgegevens

Gratis proefles

Scan QR code:

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker. Lees meer
akkoord