Boksen in Antwerpen


Leer boksen in onze sportschool in Antwerpen. De begeleide lessen zijn toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen. Bekijk ons aanbod en kom meesporten.

Boksen is razend populair, ook in Antwerpen. Boksen is echt een full body work-out. Je verbrandt heel wat calorieën en traint verschillende spiergroepen. Denk je dat het iets voor jou is? Kom een van de groepslessen uittesten in Wezenbergfit.

Kom nu boksen in Antwerpen en verbeter je conditie

Driemaal per week biedt Wezenbergfit een groepsles boksen aan. In deze les wordt er gewerkt aan je kracht, uithouding en zelfverdedigingsvermogen. Boksen is een High Intensity Interval training. Dit wil zeggen dat je tijdens een les zeer intensief sporten afwisselt met actieve rustperiodes. Is boksen iets voor jou? Schrijf je nu in en ontdek al onze groepslessen.

Boksen is er voor iedereen

Boksen een mannensport? Nee, hoor. Steeds meer vrouwen nemen deze sport op. Het is dan ook een full body workout waarbij je werkt op verschillende spiergroepen, en het is vooral heel leuk om te doen. Daarnaast is boksen ook het ideale anti-stressmoment voor op het einde van de dag. Ontdek alvast ons lesprogramma en kom boksen in Antwerpen.

Ontdek al onze groepslessen

Bij Wezenbergfit in Antwerpen kan je niet alleen boksen. We bieden een tal van activiteiten aan zoals ook personal training en yoga. Voor elk wat wils dus. Al onze groepslessen worden begeleid door een coach die je persoonlijke aandacht en begeleiding geeft, zodat je alles uit je les kan halen. Benieuwd naar wat we allemaal te bieden hebben? Kom gratis een dag meesporten en schrijf je in.

Login

Wachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
Accountgegevens

Gratis proefles

Scan QR code:

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker. Lees meer
akkoord