Yoga in Antwerpen


Ontdek yoga op verschillende manieren bij onze sportschool in Antwerpen. Wij bieden meer dan 50 groepslessen aan, waaronder yoga. Bekijk onze tarieven.

Bij Wezenbergfit kan je verschillende lessen yoga volgen en dat op één plaats in Antwerpen. Yoga is hip, je traint er verschillende spiergroepen mee en je verbetert je lenigheid. We bieden elke week vijf lessen yoga aan. Daarnaast kan je ook lessen yogaletes volgen bij ons in Antwerpen.

Yogalates combineert yoga en pilates, unieke lessen in Antwerpen

Yoga en pilates liggen erg dicht bij elkaar. Daarom zijn ze in de Verenigde Staten gestart met beide sporten te combineren. Yogalates combineert dus de sterktes van beide sporten. Tijdens deze groepsles werk je met verschillende spiergroepen, leer je een juiste ademtechniek en verbeter je je evenwicht. De sport is perfect om je houding te verbeteren en is een aanrader voor mensen met rugklachten. Yoga bij onze studio in Antwerpen is daarom de juiste keuze voor iedereen.

Sport zo vaak je wil met je abonnement

Naast yogalates, kan je nog heel wat andere groepslessen volgen bij ons in Antwerpen. We geven verschillende stijlen yoga, bootcamp, cycling, en nog veel meer. Zorg er wel voor dat je steeds reserveert, zodat je verzekerd bent van een plekje. Dit kan je doen vanaf dat je in het bezit bent van één van onze abonnementen. Zo heb je veel meer dan alleen yogalates bij onze studio in Antwerpen.

Kom een dag gratis meesporten

Wil je eerst een sessie yoga of yogalates in Antwerpen meevolgen alvorens lid te worden? Kom dan een dagje gratis meesporten en maak kennis met alle trainingsmethodes die wij je bieden. Schrijf je snel in.

Login

Wachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
Accountgegevens

Gratis proefles

Scan QR code:

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker. Lees meer
akkoord