Indoor cycling Antwerpen


Indoor cycling is een van de vele activiteiten die je in een groep kunt doen in onze fitness te Antwerpen. Bekijk ons aanbod online en reserveer alvast.

Indoor cycling in Antwerpen

Zoek jij nog een plek voor indoor cycling in Antwerpen? Dan kun je bij Wezenbergfit zeker terecht. Wij bieden namelijk een enorm aanbod aan groepslessen aan. Met indoor cycling kun je in groepsverband jezelf echt in het zweet werken. Op het ritme van muziek ga je samen met de instructeur tot het uiterste. Heerlijk om zelfs in de wintermaanden jezelf helemaal te geven. Schrijf je nu in voor een plekje bij een van onze lessen.

Dé plek voor indoor cycling in Antwerpen

Doordat we over drie studio’s beschikken, is er voldoende plaats om regelmatig groeplessen indoor cycling te geven bij onze fitness in Antwerpen. Daarnaast zul je merken dat ons rooster eveneens rijk is aan vele andere disciplines. Zo bieden we gebalanceerde yogirya sessies aan waar rustige ademhaling en intensieve activiteiten elkaar continu afwisselen. Ook behoort personal training tot het ruime aanbod van Wezenbergfit. Daarbij gaan we zelfs in op functional training, waarbij specifieke spiergroepen worden aangepakt. Vul daarom jouw indoor cycling aan met een van de vele andere sportactiviteiten in onze fitness te Antwerpen.

Laat ons weten wanneer je langskomt

Om er zeker van te zijn dat jij een plekje hebt bij een les indoor cycling in onze fitness te Antwerpen, is het verstandig om op voorhand te reserveren. Zou je wel een keer een groepssessie willen proberen? Vraag dan een gratis dagpas aan of ontdek onze tarieven voor een groepsabonnement.

Login

Wachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
Accountgegevens

Gratis proefles

Scan QR code:

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker. Lees meer
akkoord