Pilates Antwerpen


Doe pilates in deze geschikte studio in Antwerpen. Kom eens proberen.

Wezenbergfit biedt naast fitness en tal van andere groepslessen ook pilates aan in zijn studio in Antwerpen. Pilates is een trainingsmethode waarbij de coach focust op houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling.

Pilates op een boogscheut van De Singel in Antwerpen

Raadpleeg zeker ons uurrooster voor de laatste updates. Naast pilates bieden we in onze studio’s nog een tal van activiteiten aan, zoals bijvoorbeeld yoga. Als lid mag je aan al onze lessen deelnemen.

Waarom zou ik voor pilates kiezen?

Bij pilates werk je aan je ‘core-stabiliteit’, ofwel je rompstabiliteit. Je traint dus de spieren rondom je rug, buik en bekken. De oefeningen zijn ideaal voor als je last hebt van rugklachten en ze zorgen voor een goede houding. Onze instructeurs zien erop toe dat jij de oefeningen goed uitvoert en zo écht iets aan de les hebt. Reserveer je plaats via de app.

Verschillende abonnementen mogelijk

Je kan ervoor kiezen om pilates te volgen bij ons in Antwerpen met een 10-beurtenkaart of met een abonnement. Denk ook zeker eens aan andere groepslessen zoals yoga of boksen (ook voor dames). Bekijk snel al onze opties en schrijf je in. Kom je liever een dagje proberen? Dat kan ook!

Login

Wachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
Accountgegevens

Gratis proefles

Scan QR code:

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker. Lees meer
akkoord