Fitness met begeleiding in Antwerpen


In onze fitness in Antwerpen kan je groepslessen volgen, vrij fitnessen of fitnessen onder begeleiding. Ook is er een sauna beschikbaar.

Een fitness in Antwerpen voor jou

Ben jij op zoek naar een nieuwe club voor fitness in Antwerpen en vind je persoonlijke begeleiding belangrijk? Wezenbergfit biedt tal van groepslessen en individuele begeleiding aan tijdens het fitnessen. Zo kies jij zelf hoe je sportief aan de slag gaat en train je precies op de manier zoals jij dat graag doet. Onze fitness in Antwerpen staat klaar om jou te voorzien van de middelen om je fysieke gezondheid te verbeteren.

Fitness met begeleiding in Antwerpen

Fitnessen is de ideale manier om aan je conditie te werken en spiermassa op te bouwen. Bij Wezenbergfit hebben we een grote ruimte met verschillende fitnesstoestellen. Elke keer wanneer je naar onze club komt voor groepslessen en fitness, bieden we de beste begeleiding in Antwerpen. Samen met je coach stel je een trainingsprogramma samen en kan je hulp vragen waar nodig. Zo willen we vooral samen op een sportieve manier bereiken wat jij voor ogen hebt.

Sporten is meer dan zweten

In onze club zorgen we ervoor dat elke keer wanneer je naar de fitness in Antwerpen komt, je vooral veel plezier maakt. Dit doen we door jou altijd persoonlijk te benaderen en ons aanbod op jouw noden af te stemmen. Elke week bieden we meer dan 50 groepslessen aan naast je persoonlijke fitnessbeurt. Zo kun je in onze fitness terecht voor allerlei soorten workouts met of zonder begeleiding. Heb je zin om bijvoorbeeld ook aan jouw zelfverdediging en uithoudingsvermogen te werken? Ontdek in onze fitness dan boksen met begeleiding.

Na het sporten de sauna in

Na de ultieme inspanning is het leuk om even helemaal te kunnen relaxen. Daarom bieden wij je na de fitness in onze club in Antwerpen ook een sauna aan. Het gebruik van onze sauna is in je lidgeld inbegrepen. Schrijf je vandaag nog in en ontdek alle voordelen van Wezenbergfit.

Login

Wachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
Accountgegevens

Gratis proefles

Scan QR code:

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker. Lees meer
akkoord