Jouw personal fitness trainer in Antwerpen


Wil je graag trainen met een personal fitness trainer in Antwerpen? Onze sessies op maat zijn steeds onder begeleiding van een coach. Maak een afspraak.

Personal fitness trainer in Antwerpen

Het is erg eenvoudig om een goede personal fitness trainer te vinden in Antwerpen. Bij Wezenbergfit zorgen we ervoor dat al onze leden persoonlijk worden begeleid en met al hun sportvragen bij een coach terecht kunnen. Word lid tegen een scherpe prijs en geniet van een persoonlijke fitness coach in Antwerpen.

De voordelen van een personal fitness trainer in Antwerpen

Wil je na het werk nog even gaan sporten bij jou in de buurt? Bij Wezenbergfit staan we garant voor een persoonlijke aanpak, zodat jij met een grote glimlach komt sporten. Samen met je personal fitness trainer stel je een trainingsschema op en kan je werken aan jouw sportieve uitdagingen, zoals het lopen van de Ten Miles in Antwerpen of het trainen van bepaalde spiergroepen. Dankzij je coach weet je zeker dat je op een correcte manier sport en dat je jouw doelen haalt in onze fitness in Antwerpen. Maak snel kennis met ons team en sport een dagje gratis mee.

Trainen in kleine groepjes tijdens de lessen

Naast de trainingen met je personal fitness trainer, bieden we het grootste programma groepslessen in Antwerpen aan. Elke week zijn er meer dan 50 lessen met een coach in onze fitness te Antwerpen, zoals yoga, pilates, indoor cycling, bodyshape en nog veel meer. Deze groepslessen worden in groepjes van maximaal 4 personen gegeven. Je plaats in de les reserveren kan via de Wezenbergfit app.

Verschillende abonnementen mogelijk

Een abonnement nemen kan al vanaf € 55,- per maand. Daarnaast kan je ook een 10-beurtenkaart nemen. Je kan eenvoudig betalen in ons centrum met Maestro, Mastercard, Visa, cash of je kan ook online de betalingen inorde brengen. Ontdek onze verschillende formules en train met een coach in onze fitness te Antwerpen.

Meer weten? Neem nu contact met ons op.

Login

Wachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
Accountgegevens

Gratis proefles

Scan QR code:

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker. Lees meer
akkoord