Functional training Antwerpen


Start met functional training in Antwerpen. Je traint allerlei spiergroepen én je werkt aan je conditie en uithoudingsvermogen.

Klaar om aan de slag te gaan met functional training in Antwerpen? Fitnessclub Wezenbergfit slaat samen met jou de handen in elkaar om het beste resultaat te halen. Dankzij onze persoonlijke begeleiding train jij op een correcte manier en haal je de beste resultaten.

Wat houdt functional training in onze club in Antwerpen nu juist in?

Functional training of functional fitness is een trainingsmethode waarbij zoveel mogelijk gewerkt wordt met bewegingen die je ook in je dagelijkse leven uitvoert. Dit wil zeggen dat we geen geïsoleerde oefeningen doen en dat er geen gebruik wordt gemaakt van fitnesstoestellen. Je traint met je eigen lichaamsgewicht of met materialen zoals kettlebells, TRX, battleropes en sandbags.

Wat zijn de voordelen van functional training?

Tijdens een sessie functional training werk je aan de volgende zaken:
  • Je werkt aan je spieropbouw. Verschillende spiergroepen worden getraind
  • Je werkt aan je uithoudingsvermogen en conditie
  • Tijdens een sessie verbrand je heel wat calorieën

Kleine groepjes en persoonlijke begeleiding

Bij Wezenbergfit in Antwerpen geven we lessen functional training in kleine groepen van maximaal tien personen. Zo kunnen we de persoonlijke begeleiding garanderen en helpen wij jou om je sportieve doelen te halen. Naast functional training geven we nog meer dan 50 andere groepslessen in Antwerpen. Klaar om te starten met trainen? Schrijf je vandaag nog in of kom eens dagje gratis proberen.

Login

Wachtwoord kwijt?

Meld je aan

Contactgegevens
Adresgegevens
Volgende stap
wijzig
IBAN
Naam rekeninghouder*
Abonnement
Accountgegevens

Gratis proefles

Scan QR code:

Onze website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruiksvriendelijker. Lees meer
akkoord