Nieuwsbericht

Wezenbergfit

Beste leden, sportievelingen,

Woensdag 24 oktober zijn we het slachtoffer geworden van een brand. De sauna nabij de dameskleedkamer is volledig verkoold. Andere zalen zijn ten prooi gevallen aan rook- en waterschade. Hoelang we gedwongen worden om de deuren gesloten te houden, valt nog even af te wachten. Wel is zeker dat alle schade hersteld moet zijn alvorens we u in uw vertrouwde club kunnen ontvangen. We wachten nog even het verdict van de expertise af en hopen u met meer exacte informatie spoedig te kunnen berichten.

Als de zon ondergaat, komen de sterren op. Sinds de gebeurtenissen heeft ons team niet stil gezeten. Spoedvergaderingen hebben plaatsgevonden en ons plan van aanpak zit in kannen en kruiken. We zijn erg gedreven om na de professionele expertise aan de wederopbouw van uw vertrouwde sportclub te beginnen. Het doel mag duidelijk zijn; WezenbergFit gaat voor niets minder dan service, kwaliteit en beleving die u bij ons gewoon bent.

Geen fitnessclub zonder onze leden weliswaar. U ondervindt de gevolgen van de gebeurtenissen als geen ander. Hier zijn we ons in deze periode van onmacht ten volle van bewust en wensen we u ook in de mate van het mogelijke in tegemoet te komen. Onderstaande tegemoetkomingen zijn van toepassing op klanten wiens abonnement actief was op 25 oktober 2018.

Maandabonnementen
• Domiciliëring wordt met onmiddellijke ingang stopgezet.
• 1 maand gratis fitness, startend vanaf de dag van heropening.
• De klant verbindt zich ertoe een domiciliëring aan te gaan voor een periode van minstens 3 maanden. Het staat de klant vrij om over te stappen op 1 van onderstaande opties.
Andere abonnementen van langere duur
• Het abonnement wordt stopgezet gedurende de duur van de sluitingsperiode.
• 1 maand gratis fitness, startend vanaf de dag van heropening.
• Aanmelding in de club binnen 31 dagen na heropening.
Beurtenkaarten
• De vervaldatum wordt verlengd met de duur van de sluitingsperiode.
• Bij aanmelding in de club binnen 7 dagen na heropening krijgt u 5 beurten gratis.
• Bij aanmelding in de club vanaf 8 tot 31 dagen na heropening krijgt u 3 beurten gratis.

We hopen u hiermee alvast voldoende te hebben ingelicht. Houdt u zeker ook uw email, onze website en facebookpagina in de gaten. Verdere communicatie zal vooral langs deze wegen plaatsvinden.
Wij wensen u oprecht te bedanken voor uw begrip en uw geduld.

Met sportieve groeten,
Koen Vercoutere & het WezenbergFit-team